2011. szeptember 19., hétfő

Gasztrobűnök

Kép szöveg nélkül...
Íme, az egyes számú "bűn". Előrelátó elnevezésem oka, hogy felkészülök, magamat ismerve, lehet, hogy lesz még több is:) Írhatnám azt is, hogy kép szöveg nélkül, vagy miért is ne... Bár az újdonság erejével hatott rám, a címben olvasható kifejezést nem én találtam fel, sőt, a képkeresőben egy értékes recept is akadt, 5 perces bögrés süti fedőnév alatt:)

Az én bűnöm mindössze annyi, hogy egyéb "köret" hiányában kénytelen voltam megenni a kolbászhoz az éppen kéznél lévő gofrit.
(Kedves Gasztroblogger olvasóimtól és a hűtőben a lekváromtól ez úton is elnézést kérek!)
Viszont szerettem lefényképezni és a képet kicsit elhalványítani, hogy legalább kellemes összhatást biztosítson ránézésre, amíg észre nem vesszük a képen szereplő konkrét dolgokat.
Pedig akár büszkélkedhetnék is, hogy életem első gofrija tegnap reggel azért jól sikerült, de sajnos, hogy a gyerekemnek (kicsit sem meglepő módon) nem ízlik, ez eléggé visszaveti a lelkesedésemet. Talán ezért sem leszek soha gasztroblogger...
Tehát se büszkeség - viszont balítélet sem. Úgyhogy megettem a gofrit kolbásszal... Jó nem volt, de azért ebédig elleszek vele:)




2 megjegyzés:

GumiPók írta...

Mi volt a baja annak a gyermeknek azzal a szegény gofrival? :D

yoen írta...

Ez a szegény gyerek semmit sem szeret, ez az alapvető probléma:( Igaz, nem gyakran sütök, ezek után talán érthető, de még az is ritkaságszámba megy nála, hogy egyáltalán megkóstolni méltóztassék. A meggymártáson, a palacsintán és a bundás almán kívül csaknem semmit sem eszik meg:( Azért ezt ideje lenne már kinőnie.