2012. február 2., csütörtök

Cuki Muki, Medve Uraság

Cuki Muki Uraság, eredetmedve
Mostanában vészes méreteket kezd ölteni nálunk a medvék iránti rajongás, ezért kénytelen voltam egy-két minta után nézni. 
Természetesen minta nincsen, vagy ha van, csak pénzért és csak angolul, már olyan, ami nekem is igazán tetszik. 
Viszont nekem meg van fantáziám és szemem, hogy erről a képről jól lelessem a lényeget:)
Fonalszükségletet tekintve, végül is, ezer éves gyapjúból is készíthető, maximum kicsit nemezelődik, ami nem tesz neki rosszat. Aztán a többit majd meglátjuk...


Családi medvemániánk újabb kedvence:) Itt még akár lány is lehet...



5 megjegyzés:

GumiPók írta...

Gyöngyi, én nem tudom, hogy ez a korral jár-e vagy mi, de nekem is egyre jobban tetszenek ezek a kis lények. :))
Én nyuszikat találtam, ráadásul videóval együtt:
http://www.youtube.com/watch?v=l8POHzdE5vE

A hölgy, aki beszél, perui (mellesleg nagyon jól érthető a spanyol, ha valakit ez is érdekel - engem igen), de mindent meg is mutat, így szerintem annak is használható, aki egyébként a spanyolt nem beszéli. Amúgy hét részből áll a videó, és talán segítség a macihoz is.

Cukimaci :)

yoen írta...

Eszter, ez csodálatos, szuper vagy, nagyon köszönöm! Úgy látom,a medvét és a nyulat a fül teszi azzá, ami, vagyis itt a fülekben nyilvánul meg a medveség vagy nyúlság:) Nagyon sokat segítettél! A fejével biztosan bajban lettem volna...

Igen,szerintem is a korral jár :D Ráadásul nekem még besegít Ádi is, aki teljes gőzzel áttért a medvékre. Már születése óta próbálkozom, úgyhogy volt néhány mackónk régebbről is, de ugye, neki először a nyuszkó-, aztán meg egér-korszaka volt, a maciknál most értünk révbe. Tegnap már összesen hét gyerekem volt, L.Boldizsár, L.János, L.Brummogó, L.Jegeske, L.Bundás, L.Hulio, L.Cibi..., és még írnám, ha fel tudnám őket mind sorolni, de én állandóan belezavarodom ebbe a rengeteg névbe:) Mert minden maciját testvérévé fogadta, és csoportosan hurcolássza őket, meg amit még el tudsz képzelni:)
Én is teljesen odavagyok az egyikért, ő meg mérges, hogy nem szabad egyiket jobban szeretni a másiknál, mert a többieknek az rosszul esik. Milyen igaza van...

Már terveztem egy mackós bejegyzést (mint oly sok minden mást...), egyszer talán sor kerül rá. Addig is, tanulmányozom a segédanyagot:)

Anikó írta...

Mi is nagy medve-rajongók vagyunk, a kisebbik gyerekem születése óta gyűjti a különböző medvéket,mai napig imádja, ha medvét kap ajándékba, gondolhatod mennyi van szana-széjjel,mivel már ő is a "krisztusi korba" lépett idén, sőt a beceneve is "medve" a családban, mert kicsinek mély "dörmic" hangja volt.
Hát így vagyunk:-))))

yoen írta...

Anikó, ez nagyon aranyos, amit írtál:) Hajjaj, látom a sötét jövőt, ahogy elborít minket a medvetömkeleg:) Viszont, borítson is, mert az legalább jót jelent:)

Anikó írta...

Igy van, nem baj az, ha sok a medve a házban:-))))