2011. május 20., péntek

Ha tudnám...

Tuti színek, jó kis kép
hogyan kell lejátszót beágyazni, kép nélkül, most azt tenném.
Igazából ezen a linken találtam ezt a kincset, miközben a technikai útmutatást keresgéltem - de hogy pontosan mit tanácsolnak és hogyan kellene véghezvinni, ahhoz már kevés voltam/vagyok.
Mennyivel szebb lett volna, ha csak az a kép színesíti a zenét... Szerintetek ezek egymáshoz öltöztek? :)
De mivel nem boldogulok, marad a youtube-os vidi. Nem nézem. Csak hallgatom. Pedig az ilyes dolgokat általában már nem annyira. Sőt. De ez... Nagyon bejön:) Nem is értem, miért, nem egy örök klasszikus, de ahogy az elején elkezdődik az a kis zongidallam, meg a pasi hangja, meg a basszus, meg a dob..., hát basszus, azt kell mondjam, tuti!
Talán ma ez a hangulatom, talán most egyezik a zene meg az én rezgésszámom, azért tetszik annyira. Csak az a baj, hogy hamar vége van.
[Egyébként csak úgy érdemes hallgatni, ha a basszus érvényesülni tud - nálam ezt a fejhallgató adja -, különben semmi különleges nincs benne.]



2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

szép a vers, jó a zene, tetszik a hang is. örülök, hogy megismerhettem itt nálad őket!

yoen írta...

Jaj, úgy örülök, hogy neked is tetszik! Én még mindig odavagyok tőle:)
Egyszer ebbe a dalba szerettem bele, de annyira, hogy készítettem hozzá egy kis filmszerűséget is, aminek a lényege az volt, hogy az alatt a két-három óra alatt is, míg összehoztam, végtelenített módban hallgattam. Vannak ilyen stádiumok nálam:) Ez volt az: http://youtu.be/qPhQu1bECnA