2011. január 23., vasárnap

A felemelkedés


Egy nagyon illékony periódus kezdeti szakaszában vagyunk most, amely tele van rendkívüli potenciális lehetőségekkel, ugyanakkor telve van kockázattal is.
Finomenergia-testünk, melyet az ősi egyiptomiak KA-testnek, a jógik pedig éteri testnek neveztek, igen szenzitíven érzékeli és reagál a Nap plazmahatásaira. A napáramlatok növekvő áramlása és minősége megemeli a KA-test rezgésszintjét. Ez igen jótékony és kedvező lehetőség azok számára, akik tudatosan is részt kívánnak venni a felemelkedési folyamatban. Mi is pontosan a felemelkedés?

A felemelkedés egyszerűen azt jelenti, hogy feljebb lépni a tudatosságban. TE nem "mész" sehova. TE nem "távozol" sehova. Azonban a távlataid, az érzékelésed, az észlelésed gyökeresen módosul. Elkezdesz átlátni az evilági illúziókon. A felemelkedési folyamat során megérted, hogy TE teremted mind azt a tapasztalatot, amit "világ"-nak nevezel. A felemelkedés nem azt jelenti, hogy távozol ebből a világból, hanem azt, hogy túlléptél a korlátain, azaz átlényegítetted - habár a része maradtál - de már egy olyan lencsén keresztül érzékeled, amelyen át látod, hogy az élet egy színjáték, amit TE vetítesz ki.
Azt mondhatjuk, hogy keresztúthoz értünk.
Megemelkedik minden ember KA-testének a vibrációja. Míg egyeseknél ez zavarodottságot okozhat és bomlasztóan hathat, addig másoknál a felemelkedéshez vezethet, azaz feljebb léphetnek a tudatosságban.

Ez az üzenet azokhoz szól, akik a felemelkedő spirált választották.
Ez lényegében rezgés szint kérdése, amellyel tiszta szándék és hit párosul.

Hatalmas mennyiségű energiára van szükség ahhoz, hogy átalakítsuk a ránk nehezedő negatív állapotokat vagy korlátozásokat. A kollektív tudatosságunk a valóság rögzült, kényszerűen elkülönült, korlátozó - úgymond fogságban tartó – látásmód jelenleg.
Amikor már átlátunk a hazugságokon, a manipulációkon a régi világot másként fogjuk látni, de a hazugságok észlelése még senkit sem szabadít meg tőlük. A hazugságoknak saját életük van, és azt folytatni is akarják. Ahhoz, hogy kilépjünk a letargiából és a tehetetlenségből, új, megnövekedett rezgésszintű energiára van szükség. Azok számára, akik ezt elfogadják, vagy legalább is ébredeznek, azaz kezdenek átlátni a ránk kényszerített korlátozás hazugságain, és a felemelkedési folyamatot választják, ez egy gyönyörű folyamat lesz. Azok számára viszont, akik nem a felemelkedést, hanem azt választják, hogy a korlátok börtönében maradnak, akik másokat hibáztatnak saját szerencsétlenségükért, akik bűnbakot keresnek a boldogtalanságukért, akik a konfliktusok régi világában akarnak élni, a megemelkedett rezgésszint nem fog áldásnak bizonyulni; ellenkezőleg… Kemény munka vár rájuk, hogy megtartsák a régi állapotokat.

Megvan a benső hatalmunk és képességünk arra, hogy új valóságot szőjünk magunknak, a lélek és a szellem új szabadságát, tekintet nélkül arra, hogy mi történik körülöttünk.
Ez a helyzet tovább erősödik az elkövetkező néhány évben, ez egy kettős állapot, amelyben sokan közülünk felemelkednek, azaz feljebb lépnek a tudatosságban, míg mások lefelé zuhannak. Ez azonban az egyének választásától függ.

Mindannyiunknak megvan a képessége és a felelőssége is, hogy azt gondoljuk és teremtsük, amire vágyunk. Sokan közülünk a szabadságot választjuk - mert képtelenek vagyunk már elviselni a bezártságot - a hazugságok terhe túl nagy. Mások a bezártságot fogjak választani, mert félnek a szabadságtól és a felelősségtől a személyes választásaikért.

Ahogy a valóságunk egyidejűleg feloldódik és újra teremtődik, és most a gazdasági, az ökológiai valamint a szociális kihívásokról van szó, amikkel szembe kell nézni, néhányan közülünk nagyon nehéz időként éljük meg. De soha ne veszítsük szem elől azt a tényt, hogy mi teremtjük a saját életünket, és azt bármelyik pillanatban újrateremthetjük, függetlenül a körülményektől. Azok, akik manipulálnak minket, teszik azt a félelmek által és a kulturális korlátozások állandósításával azt a hitet táplálva, miszerint életünk bizonyos külső tényezőktől függ.
A felemelkedési folyamat során rá fogunk jönni, hogy ezek a külső tényezők tulajdonképpen a legbelső tudatosságunk kivetülései.
Küzdelem folyik azok között, akik a konfliktusok világát akarják állandósítani, ahol ők magukhoz tudják ragadni és gyakorolni a hatalmat, és azok között, akik életüket együttműködésben kívánják élni megértve, hogy minden élet egymáshoz kapcsolódik.
A spirituális felemelkedés energiája az összes élet javát szolgálja és hozzásegít az együttműködés oldalára billenteni a mérleg serpenyőjét a régi konfliktusok helyett.

(Tom Kenyon csatornája által.)

A bejegyzés forrása

Nincsenek megjegyzések: