2013. január 20., vasárnap

Restart

Az elmúlt fél év során, miközben nagy örömömre egészen más dolgokkal foglalkoztam, mint addig, sokszor nosztalgiával gondoltam vissza az aktív blogírós időszakomra, ami persze más szempontból egy elég nehéz része volt az életemnek. De hát mindig vannak nehézségek, és minden nehézségben örülünk, ha megtaláljuk a szépséget, örömet is...
Bár új bejegyzések már régen születtek, azóta is vannak népszerű posztok, amelyeket gyakran látogatnak, és ez mindig örömmel tölt el. Mégis, ha olykor-olykor eszembe jutott, hogy jó lenne folytatni, elsősorban Rátok gondoltam, kedves Barátaim, akik velem voltatok a nehéz időkben, és szavaitokból, vagy akár csak a jelenlétetekből szeretet és biztatást kaptam, ami mindig nagyon sokat segített, és amit itt újra megköszönök Nektek.
Nem tudom, hogyan fog a továbbiakban alakulni a blogom, és mennyi időt tudok majd rászánni, de  én annyi értékes dolgot olvastam a közelmúltban, amit szeretnék Veletek megosztani, elhatároztam, hogy ezeket itt a blogon őrzöm meg, mert itt biztos, hogy mindig megtalálom majd én is.


2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

örülök, hogy újra írsz! már hiányoztál.

yoen írta...

Köszönöm!
:)