|
Nyamm! |
... avagy az almás sütemény története képekben
|
Előkészületek |
|
Egy fontos lépés: kóstoló |
|
A reszelt alma áthelyezése |
|
A keverőgépet nem könnyű tartani |
|
Ez igazán nagy élmény!
Csak ne lenne ilyen bödös... |
A végeredmény azonban szomorú... Ádi nincs elragadtatva a süteménytől, mert az almát se nem látni, se nem érezni benne (szerinte). Úgyhogy köszöni, egy falat elég is lesz.... Na tessék! Még jó, hogy a reszelt alma fele nyersen fogyott el! Ez a recept nem jött be nekünk.
Holnap bundás alma lesz a vacsi:)
|
Abszolút kedvenc:) |
Egy tojást csipet sóval habosra verünk, 6 ek szódavízzel (tejjel) és 4 ek liszttel simára keverünk.
Az aktuális darabszámú almát meghámozzuk, magházukat kivesszük, és körülbelül fél centis karikákra szeleteljük. A tésztába forgatott almakarikák mindkét oldalát bő, forró olajban 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük. Még forrón meghintjük fahéjas cukorral...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése